ODIN Groente abonnement

Beste CW-ers,

Héél lang geleden had ik een groenteabonnement van Odin, je weet wel; zo’n tas met in de zomer o.a. sla die nogal eens bewoog dankzij de hoeveelheid luizen (waarmee je dan wel fijn goedkoop je proteïnen binnenkreeg) en in de winter gevuld met bijvoorbeeld rode kool, een groene koolwitte kool , groene kool, boerenkool, bloemkool, spitskool, chinese kool of pastinaak natuurlijk.

Toendertijd was ik echter niet zo weg van kool en het gebeurde herhaaldelijk dat, als ik niet weer vergeten was mijn tas op te halen, er een kilo of wat verdroogd voedsel in de vuilnisbak verdween. Iedere week als ik de zielige kolen voor de verse verving nam ik mij voor dat ik mijn leven zou beteren. Hetgeen niet erg wilde vlotten dus was de enige andere optie met hangend hoofd (schuld weegt zwaarder dan kool) mijn abonnement weer op te zeggen. Ja bij herhaling dus.

En nu, omdat de Gimsel inderdaad (en natuurlijk) erg duur is en de AH al wel genoeg aan ons verdient en geïnspireerd door het idee van een VoCo door Til en Erik dacht ik dat ik nu wel oud genoeg ben om een heleboel lekkere recepten met kool te weten en dat ik dus best weer een groenteabonnement van Odin kan nemen.

Wat blijkt? Niet alleen is de diversiteit aan abonnementen en aan groenten veel groter, je kunt online ook nog de samenstelling van je tas wijzigen en daarbij van alles bestellen, van chemicalieën vrije tampons tot en met filet americain. Van haver tot gort naar eieren, tofu you name it. Je kunt zelfs een vast mandje samenstellen van producten die je iedere week wilt kopen, zodat je dat dus niet iedere week hoeft door te geven. En zo kan ik nog even doorgaan maar het is handiger om even naar hun site (die niet al te overzichtelijk is helaas) te surfen: http://www.odin.nl

(pas op: dit zijn biologische producten, dus zit er bijvoorbeeld aan de groenten wel veel smaak maar, voor wie daar aan hecht, ontbreken de chemische bestrijdingsmiddelen! )

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to ODIN Groente abonnement

 1. Til says:

  hee Michelle,

  Goed verhaal en leuk dat je je door ons hebt laten inspireren. Ik ga mij nu op mijn beurt weer door jou laten inspireren en me openstellen voor het groentepakket. Even de website bezoeken.

  groetjes

  Til

 2. natascha says:

  Hoi Michelle, inderdaad goed verhaal en herkenbaar met die groente die dan eigenlijk niet opkomt. Kunnen we zoiets ook niet gezamelijk doen? Ik bedoel een groentepakket bestellen?
  Saluti di Natascia

  • De Blogherder says:

   Hoi Natascha,
   Kun je uitleggen wat je daar handig aan zou vinden om dat gezamelijk te doen? Ik heb gekozen voor een grote tas met enkel groenten erin en dat is voor ons precies goed. Er zijn ook kleinere tassen en je kunt ook een combinatie van groente en fruit doen, of alleen fruit. Bezoek de site even zou ik zeggen.
   Wat ik wel met een aantal mensen samen kan doen is de bestelling van hun producten buiten het abonnement om: als je voor minder dan € 15.- bestelt wordt er een bedrag van 2 euro zoveel in rekening gebracht dus als je dat niet haalt is het inderdaad een goed plan om anderen in te seinen met de vraag of zij toevallig ook nog wat nodig hebben.
   m;)elle

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>